Het idee rond Italiaans tafelen is onstaan tijdens een vakantie samen met ons broer in de mooie streek van Le Marche.
 

Wij zouden gezellig iets gaan eten en daarna naar een dorpsfeestje in de buurt gaan. Ons broer wist een gezellig klein trattoria in de buurt. Daar aangekomen kregen we een drankje, geen kaart enkel een opsomming wat er te eten was vandaag, geen prijzen, geen suggesties enkel een tiental gerechten.

Aangezien wij niks van die gerechten kenden bestelden we ze maar allemaal, 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten, plus nog enkele desserts. wij waren aangenaam verrast door de afwisseling en de huisgemaakte specialiteiten die ik nooit eerder geproefd had, de gezelligheid aan tafel het constant aanbrengen van drank en eten, tot we zeker genoeg gegeten en gedronken hadden.

Tot onze verbazing was het al te laat om naar het dorpsfeest te gaan en zijn we maar aan de limoncello blijven plakken. Door deze voor mij een van de aangenaamste momenten tijdens een vakantie hebben wij besloten om dit ook aan onze gasten aan te bieden . Houd er alvast rekening mee dat je geen plannen maakt voor na het tafelen want het neemt toch enige tijd in beslag.

Mensen met allergieën of végetariërs, gelieve dit bij het reserveren te melden, hier wordt zeker rekening mee gehouden. Indien mogelijk het tafelen te bevestigen bij reservatie zodat je niet te lang moet wachten op de voorgerechten en wij een idee hebben hoeveel specialiteiten wij moeten voorzien aangezien deze steeds vers worden gemaakt.

Dank u


Come A Casa

Tot uw dienst...

Download onze meeneemlijst...

Bekijk onze menukaart...

74 zitplaatsen in ons restaurant, terras niet meegerekend!

U kan bij ons ook terecht voor een biertje of een koffie...